Bali

Hej allihopa

Vi har det bara bra. Var på det första hotellet i två dagar, standarden var dock i lägsta laget. Toaletten gick inte att spola, lapor var trasiga, det vita badkaret var grönt i botten, kylen fungerade inte osv. Vi provade surfa där också, det var jättesvårt. Men i onsdags så åkte vi upp till ett ställe som hette balian beach, alla som bodde där var proffssurfare. Så vi hyrde ett rum för ca 40 kr per natt och person och standarden var väl därefter. hehe :) Ingen AC fanns det och det var typ 40 grader på natten. Jag tror aldrig jag har svettats så mycket under en natt. Men vi överlevde. Som tur var.
Efter en hård natt åkte vi vidare till ett ställe som heter Lovina på nordsidan. Här är det typ bara pensinärer och inga vågor. Hotellet här är typ värsta lyxhotellet jämfört med de två tidigare. Men idag var vi iaf och snorklade, hittade dock inte Nemo, men en massa andra fiskar. Imorgon ska vi och bada i såna där varma källor klockan tio på morgonen. Och jo förresten, idag åt vi middag för 4 kr. Nudelsoppa med ägg. Och så apelsinjuice till det för 4 kr. Så en middag för 8 kr är väl helt okej.
Annat roligt som hänt udner resan är bland annat: Gubbjäveln(han kallade sig själv det) på flyget som blev full som ett ägg och bortförd av flygvärdinnorna. Att i bali sätter men duschen i ena änden av toan och avloppet i andra och däremellan sätter man toastol och handfat. Så man kan inte gå på toa ett dygn efter man har duschat utan att bli blöt om fötterna.

Nu ska vi sova! Godnatt.

Klicka på bilderna för större bild.






Kommentarer
Postat av: Sara

Tja, snygga bilder! Vad använder du för fotoutrustning?

2010-10-08 @ 17:17:57
URL: http://jees.blogg.se/
Postat av: Maud

Hej

Det ser ut som att ni har det bra. Det är en kanonhöst här i Kiruna. Ca 42 gr och storm. Folk surfar på Luossajärvi....Gratis!!! Boendet är oxå billigt och bra. ;)

Massor av kramar till er alla från osss alla

Maud ,Lasse,Fabian, Maria och Elina

2010-10-09 @ 15:46:05
Postat av: Eva Bergström

Njut sista veckan när ni kommer hem får ni surfa i massor av snö.

Det verkar som ni trivs det var bra gjort av er Fina

bilder.

Många kramar till er från.

Eva Kalle Johan

2010-10-20 @ 15:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0